Sluiten

Disclaimer

Aansprakelijkheid
Deze site van de West-Friese NVM makelaars is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. De West-Friese NVM makelaars kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals op deze site weergegeven, kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Deze site bevat links naar andere internetsites.
De West-Friese NVM makelaars kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de beschikbaarheid, de inhoud van de informatie, of voor de gevolgen van het gebruik van aan deze site gelinkte internetsites van derden.

Copyright
Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van de West-Friese NVM makelaars worden gereproduceerd of gebruikt. Dus geen ander gebruik dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Privacy statement
De West-Friese NVM makelaars verzamelen en verwerken gegevens van bezoekers van deze website. Deze gegevens kunnen door de West-Friese NVM makelaars en aan haar verbonden bedrijven worden gebruikt om webstatistieken te ontwikkelen. De door de bezoekers van deze website verstrekte gegevens kunnen ook door de West-Friese NVM makelaars en aan haar verbonden bedrijven of toeleveranciers worden gebruikt om contact met bezoekers op te nemen of om deze producten en diensten aan te bieden (tenzij een bezoeker van de website aan de West-Friese NVM makelaars heeft aangegeven geen contact te willen en aanbiedingen niet op prijs te stellen).
De West-Friese NVM makelaars zullen zich bij het verzamelen en verwerken van de gegevens houden aan de regelgeving op het gebied van privacy, waaronder de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De West-Friese NVM makelaars zullen redelijke maatregelen nemen teneinde te trachten de verzamelde persoonsgegevens te beschermen. De West-Friese NVM makelaars zijn gerechtigd dit privacy statement te wijzigen. (Maart 2010)